Spännande dag

Från en väldigt tråkig dag som spenderades i sängen till en vääääldigt spännande och händelserik dag. Vaknade upp med feber så blev inget jobb idag. Efter att ha legat i sängen fram till middagen så var jag less och uttråkad. Körde då till solbacken för en shoppingrunda med mamma. Löning idag så då är det faktiskt tillåtet att spendera pengar. 
 
Tyvärr fick våran shoppingrunda ett tragisk avslut då jag i kassan på Willys upptäckte att min börs var borta. Sprang runt halva solbacken och hade redan börjat planera min begravning då jag kom på att jag kanske hade glömt den på skopunkten. Sprang dit och just då jag kommer in i affären ser jag en kvinna gå mot kassan med något i handen, inte vad som helt utan min börs!!!! Tack gode gud för väluppfostrade människor som är ärliga och inte tar andras grejor.
 
Sen var det bara att köra gasen i botten dör att hinna hem med bilen i tid.  Så hann inte med att hämta ut ett paket som var de jag egentligen skulle göra idag. Som tur var ställde min personliga chaufför Felicia upp. Hann även med en glass på Ainas och ett besök hos Krille. Har nu landat i sängen och ska försöka få min några timmars sömn innan jobbet kallar imorgon.