Morotscupcakes

Ingredienser:
3 ägg
1 dl rapsolja
2 3/4 dl socker
1 krm salt
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver 
1/2 tsk bikarbonat
170 gram rivna morötter 

Frosting: 
50 gram rumsvarmt smör
4 dl florsocker 
100 gram philadelphiaost 
1 tsk vaniljsocker 

Gör så här:
* Sätt ugnen på 175 grader och ställ ut ca 15 muffinsformar på en plåt.
* Vispa äggen i ca 4 minuter och blanda ner oljan under omrörning. Tillsätt sedan socker och rör om.
* Blanda salt, vetemjöl, kanel, bakpulver och bikarbonat i en bunke och vispa sedan ner i äggblandningen.
* Vänd tillsist ner dom rivna morötterna.
* Fyll formarnarna med ca 2/3 smet.
* Grädda mitt i ugnen ca 12-15 minuter och låt sen svalna.
* Rör ihop alla ingredienser till frostingen och bred ut på cupcakesen. Dekorera om du vill!