I ♥ PINK

Skulle vara duktig imorse och fara och träna vilket jag också gjorde. Ångrade de dock efteråt. Inte tränat på ett halvår ungefär så var helt död efteråt. Kunde knappt gå, benen bara skakade, haha nästan pinsamt ju hur otränad jag är! Men nånstans måste man ju börja!
 
Tog mig hem från gymmet iallafall och slocknade i soffan direkt. Hade massor av planer för dagen men blev väl inte riktigt som planerat. Har gjort det viktigaste iallafall, betalat räkningar och tagit en dusch. Kom och tänka på hur sjuk jag egentligen är då jag stod i duschen. I stort sätt allt är rosa i duschen, alla flaskor, tvålar osv. Köper förpackningar efter färg. Krille fråga igår om jag hade köpt min deo för att den luktade gott eller för att den var rosa, var tvungen att tänka efter och kom på att det var nog både och. Nästan så jag önskar att jag var färgblind ibland så kanske jag inte skulle ha sån beslutsångest i affären om jag ska köpa det som luktar/smakar gott eller det som har finast förpackning.
 
Nu måste jag skynda och fixa mig. Börjar jobba klockan sex och måste på stan före. Måste ju hinna köpa biljetter till hockeyn imorgon bland annat =D