Ny vecka, nya möjligheter.

Har haft mer än fullt upp förra veckan. Trodde aldrig jag skulle överleva men det verkar jag ha gjort. Jobbade sjukt mycket och skule inte ha tid att fara på stadsfesten något typ. Fick sluta tidigare så hann dit tre dagar haha. Har haft en riktigt rolig vecka, galet kul att jobba då de är så mycket folk. Tack till alla som gjorde min vecka grym!
 
Har däremot inte sovit särskilt mycket så började den här veckan med en försovning. Började 9.45 och vaknade 9.30 hehe. På nått konstigt sätt hann jag ändå i tid. Vaknade inatt av att jag hade en kanin som satt i ansiktet och slickade på mig. Är nämligen kaninvakt den här veckan då mamma och pappa är borta. Det är så mysigt alltså! Låg och myste hela kvällen och somnade sen i soffan. Hade sedan en pigg kanin som skutta runt i lägenheten, hoppade upp i soffan, fastnade bakom soffan, kröp in under täcket och försökte få min uppmärksamhet. Trodde jag skulle bli tokig, helt omöjligt att sova. Men går verkligen inte bli sur då han är så söt.
 
Är ledig imorgon och det ska bli så skönt! Funderar på om jag ska gå och lägga mig, se film eller gå ut och gå. Tycker det är så mysigt att vara ute och gå på kvällen. Får se hur jag gör!