Måndag

Har haft en jättebra helg. För en gångs skull har jag haft tid över till annat än jobb och plugg. Önskar alla helger kunde vara såhär. Förhoppningsvis har jag mindre jobb och mer fritid nu en tid framöver. Slutade dock helgen men några timmars jobb och skulle även jobba idag men har så ont i ryggen så stannade hemma istället. Har nått fel i min rygg som jag har haft i flera år och ibland känner jag av det så kändes bäst att stanna hemma och ta det lugnt.
 
Är verkligen inte van vid att ha en hel kväll hemma. Nästan så att jag blir stressad över att jag måste hinna så mycket som möjligt då jag väl är ledig. Finns så mycket jag vill hinna med. Har iallafall hunnit städa, tvätta, vika tvätt, laga mat, äta kvällsfika och se tv. Var sista avsnittet av min favoritserie ikväll. Vet inte nu vad jag ska längta efter under veckan. Måste hitta nån ny serie att följa! 
 
Ska äntligen lägga mig och sova nu. Har känt mig mer död än levande hela dagen så ska bli skönt med en någorlunda tidig kväll. Godnatt =)